Frizerski studio ZOE

Kjer vaši lasje dobijo obliko...

Preveri proste termine in se prijavi

 

Vpišite e-poštni naslov za svoj račun. Poslana vam bo potrditvena koda. Ko boste prejeli kodo za preverjanje, boste lahko izbrali novo geslo za vaš račun.

Vihanje trepalnic

Vihanje trepalnic je postopek, ki trepalnice podaljša, privzdigne, potemni in priviha, poleg tega pa jih oskrbi s keratinom, ki trepalnice obnavlja od korena do konic, jih nahrani ter okrepi.

Podaljševanje trepalnic

Novo v našem salonu, podaljševanje trepalnic 1 na 1.

Obiščite frizerski studio ZOE

Obiščite frizerski studio ZOE, ki se nahaja v Ljubljani, in se prepustite našim strokovnjakom, ki vam bodo svetovali, kako do lepih in zdravih las ter zdravega lasišča.

Zdravo lasišče je ključ do lepih las

Za zdravo lasišče in zdrave lase najbolj poskrbimo z uporabo ustreznih negovalnih izdelkov, ki niso preveč agresivni. Barvanje las raje prepustimo frizerju, ki bo ustrezno zaščitil lasišče in uporabil profesionalne barve, ki so pogosto manj agresivne kot tiste za barvanje doma..

Kako torej do lepih las in zdravih las?

Zagotovo do lepih las pridemo ob sodelovanju z našim frizerjem, ki zna svetovati, kako skrbeti za lase in lasišče, katere izdelke uporabljati in konec koncev, kdaj je čas, da ostrižemo nekoliko več kot le konice las..
.

Novo - Nega obraza

Za vas uvajamo dodatne storitve, nega obraza s kozmetiko Afrodita

×

Log in