Opozorilo
  • JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 692
Echᴓes barve - Subrina professional

BARVA Echᴓes

Hranljiva in maslena barvna krema, ki ne vsebuje amonijaka. S kar petimi vrstami hranilnih masel in olj daje lasem dolgotrajno barvo in sijaj.Hranljiva in maslena barvna krema, ki ne vsebuje amonijaka. S kar petimi vrstami hranilnih masel in olj daje lasem dolgotrajno barvo in sijaj.

ECHOES sAMPONOM IN BALZAMOM 800x512

 

 AMEA: Če želimo, da barva prodre v las, mora vsebovati alkalno sredstvo za zvišanje ali prilagoditev pH, da lahko pigmenti prodrejo skozi kutikulo. Večji delež uporabljenega alkalnega sredstva pomeni višji pH in večje poškodbe lasu. Barve Echoes za delovanje potrebujejo nižji pH. To pomeni, da je kutikula manj odprta in se lasje manj poškodujejo.

Dodali smo še oleinsko kislino (pridobljena iz olivnega olja), ki iz las učinkovito odstrani ostanke AMEA. Lasje so na dolgi rok manj poškodovani, barva pa je močnejša.

Ceramidi, ki jih barva vsebuje, so naravni lipidi, ki varujejo pred izgubo vlage. Kot dodatek v barvi odlično regenerirajo lomljiva mesta v lasu, lase okrepijo in jih navlažijo.

Kokosovo olje ima odlične protimikrobne lastnosti ter je bogato z lavrinsko kislino in srednjeverižnimi maščobnimi kislinami, ki krepijo lase, negujejo lasišče in spodbujajo ponovno rast las.

Kukui olje se pridobiva iz oreškov drevesa kukui, ki raste na Havajih. Zdrave maščobne kisline in aminokisline v olju zlahka prodrejo v lasno steblo in poskrbijo, da so lasje navlaženi, nahranjeni in zdravi.

Kakavovo maslo se pridobiva iz kakavovih zrn, ki jih uporabljajo v proizvodnji čokolade. Kakavovo maslo je preprosta, naravna sestavina, ki ima blažilne lastnosti ter odlično zagotavlja in ohranja vlažnost.

Karitejevo maslo je trdno maščobno olje, ki se pridobiva iz oreškov karitejevega drevesa. Ker vsebuje več maščobnih kislin in rastlinskih sterolov, kot so oleinska, palmitinska, stearinska in linolenska kislina, ter antioksidantov, kot sta vitamina A in E, je znan po svojih zdravilnih lastnostih.

Mangovo maslo je sladko dišeče, mehko maslo, ki se pridobiva iz mangovih jedrc. Poleg blažilnih in vlažilnih lastnosti ima visoko vsebnost maščobnih kislin, ki skrbijo za vlaženje las in spodbujajo obnovo celic.

 

Echᴓes kremni razvijalec

Razvijalec z naravno pridobljenim oljem je zasnovan posebej za doseganje najboljših rezultatov v kombinaciji z barvo za lase Echᴓes brez amonijaka. Njegova kremna tekstura okrepi delovanje barve ter olajša uporabo in nanos mešanice. Ne vsebuje silikonov, parabenov in mineralnih olj.

echos

Hydrogen Cremeoxyd – razvijalec barve
Hydrogen Cremeoxyd je kremni razvijalec, ki poskrbi za optimalen učinek barvnih krem za lase Subrina Professional in izdelka Gele Blanc Premium. Negovalna snov s stabilizacijskim učinkom enakomerno in optimalno prodre v lase. Hydrogen Cremeoxyd vaše lase med barvanjem ali beljenjem varuje in neguje.

Glede na vrsto barvanja lahko izbirate med petimi različnimi koncentracijami: 1,3, 6, 9, 12 %.

Blonde girl Beautiful Hair White background 530311 3840x2400

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in